logo

Bemutatkozás

Holland, kert, terasz és sport műfüvek nagy választékban és a telepítéshez szükséges anyagok beszerzése egy helyen.

120599428_4548671155207416_3024774360270681401_n
Bemutatkozás

Több éves tapasztalatot műfüves rendszerek telepítésében és karbantartásában

2008 óta foglalkozom műfüves sportpályák, kertek, teraszok, különféle területek telepítésével.  Az évek során az ország egész területén dolgoztam, Magánszemélyeknek, Önkormányzatoknak, Cégeknek, Egyesületeknek általában sportpályákon és kerteken, de irodaházakban, háztetőkön, kerítéseken is raktunk már műfüvet. Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy megkönnyítsem, azon embertársaim munkáját, akik szeretnének maguknak, minőségi anyagokból, tervezni, elkészíteni, kialakítani a kertjüket, teraszukat. Van egy elképzelésük, esetleg egy álmuk, aminek a megvalósításában, remélem, tudok segíteni!

Misszióm nem az, hogy mindenhol műfüves terület borítsa a földet, hanem megtalálni az összhangot a természetes élő fű és kiegészítéseként, a műfű között. Nemcsak a sport területén, de a hétköznapi életben is, ugyanúgy ahogy ott is mindenki megtalálja, ha nem az igazit, akkor a mű-füvet.

Megvalósítjuk álmaid kertjét!

Holland, kert, terasz és sport műfüvek nagy választékban és a telepítéshez szükséges anyagok beszerzése egy helyen.

0 +

Ügyfél

0 +

év tapasztalat

0 +

épített kert

Miért jársz jól a műpázsittal?

Nincs többlet vízfelhasználás.

Nem kell állandóan műtrágyázni, növényvédőzni, szellőztetni és vágni.

Nincs harc a vakonddal, cserebogár lárvával, gombásodással, stb….

Minőségi termékek

Termékeink

Holland kert és sportműfű, 1 vagy 2 komponensű speciális műfű ragasztó, illesztó szalag és illesztő kétoldalú ragasztószalag, kvarchomok és igény szerint speciális, organikus töltőanyag.

Terasz

Teraszra: rövidebb szálú, töltetlen műfű a könnyebb tisztántartásért, a kíváló megjelenésért. Kényelmet hozz a mindennapokban.

Kert

Kertben: közepes szállhosszúságú, töltetlen ill. kevés homok töltéssel. Könnyű tisztántartani, mindig zöld. Locsolni lehet, bírja a kutya, macska, állat tartást. Pázsit hatású. Medencék mellé, pergolák alá, árnyékos helyekre kitünő választás

Játszótérre

Hosszabb szállak, töltetlen ill. kevés homok töltéssel. Kisebb magasságból való esést tompítja, bírja a gyűrődést, uv álló. Hinták és játszóeszközök alá, játszótérre, homokozó köré ideális.

Sport

Multifunkciós műfű, lábteniszre, focira, kosarazni, teniszezni tökéletes. Rövidszállú fű, homok feltöltéssel. Ideális választás egy sportoló családnak.

Hire Us

Eredeti Holland minőség és szabadalom

A Holland gyár már 20 éve gyárt, magas minőségben, kert, terasz és sport műfűvet. Termékeit magas mínőségú és strapabíró fonalakból gyártja, amelykre 7 év garanciát vállal. A világ számos országába exportál, Europától kezdve, az Amerikai kontinensen keresztül Ázsiáig. Nagy raktárkészlettel rendelkező, globális vállalat, amely partnerén keresztül Fifa liszensszel rendelkező sport termékeket is gyárt.