logo

Forgalmazás, Tanácsadás, Telepítés

IMG_20200629_115203_1

Műfű és a telepítéshez szükséges anyagok forgalmazása

A Holland gyártótól közvetlenül szerezzük be a műfűvet. Lehet Kert, terasz vagy sport, a lehető legrövidebb idő alatt és a legkedvezőbb áron szállítjuk Önnek. A telepítéshez további anyagokat szintén vagy közvetlenül Hollandiából vagy partnereinken keresztül Svájcból hozzuk (ragasztó, ragasztó szalagok). Ön elmondja mit szeretne és hova, Mi pedig biztosítjuk a lehető legjobb mínőségű anyagokat a lehető legrövidebb idő alatt.

Tanácsadás

Ha már megvan az ötlet, de nem tudja hogyan fogjon hozzá vagy mi legyen az első lépés, Mi segítünk. Akár a kezdetektől (alépítmény) vagy akár a végén (karbantartás), bármiről legyen szó, a legjobb tudásunk szerint állunk hozzá. 

Telepítés

Amikor nincs idő a megvalósításra, szívesen átveszük Öntől ezt a nehéz szerepet. Földmunkát, alépítményi munkát, műfű telepítését vállaljuk partnereinkkel közösen. Ön elmondja mit szeretne, mi megoldjuk.

Telepítés lépései

Kérdése van? Válaszolunk.

Hire Us

Eredeti Holland minőség és szabadalom

A Holland gyár már 20 éve gyárt, magas minőségben, kert, terasz és sport műfűvet. Termékeit magas mínőségú és strapabíró fonalakból gyártja, amelykre 7 év garanciát vállal. A világ számos országába exportál, Europától kezdve, az Amerikai kontinensen keresztül Ázsiáig. Nagy raktárkészlettel rendelkező, globális vállalat, amely partnerén keresztül Fifa liszensszel rendelkező sport termékeket is gyárt.